Header_websitepagina_nirpa-bcs

NIRPA Congres 2022: hét congres voor de Payroll Professional!

Beste Payroll Professional, 

Op 13 september a.s. is het zover, dan organiseren wij weer hét NIRPA congres voor Salarisprofessionals!
Locatie: Jaarbeurs Utrecht - MediaPlaza - Supernova

Hoofdsponsor NIRPA congres 2022: BCS
Ruud van Leeuwen COO van BCS licht het sponsorschap als volgt toe:

'Het congres van NIRPA is uitgegroeid tot hèt evenement voor salarisprofessionals. Voor BCS is het daarmee vanzelfsprekend dat zij ook haar steentje bijdraagt aan de verdere samenwerking en professionalisering van payrollspecialisten. Het is tenslotte het geheel dat loont!'

Door deel te nemen: 

  • vergroot je jouw vakkennis en vaardigheden;
  • breid je jouw professionele netwerk uit;
  • praat en denk je mee over de toekomst van het vak;
  • worden er 36 PE punten toegevoegd aan jouw PE dossier Het aantal K/V punten is afhankelijk van de gevolgde break-out sessies;
  • ben je bij hét jaarlijkse event voor de Payroll Professional.

Programma
Wij hebben weer een zeer gevarieerd programma opgesteld op basis van vraagstukken en ervaringen van salarisprofessionals uit de dagelijkse praktijk.

NIRPA behoudt zich het recht voor wijzigingen in het congresprogramma aan te brengen.

Break-out sessies
Naast de plenaire sessies heb je de keuze uit vier verschillende vakinhoudelijke onderwerpen, die in de break-out sessies worden behandeld. Er is dus veel te kiezen. De break-out sessies duren 60 minuten.

Netwerken
Veel professionals bezoeken jaarlijks het NIRPA congres om bij te praten met vakgenoten. Er is ruime gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. 

Informatiemarkt
Tijdens de pauzes en na het plenaire programma is er gelegenheid de informatiemarkt te bezoeken. Op de informatiemarkt worden producten en diensten ter ondersteuning van jouw werkzaamheden op het vakgebied payroll onder de aandacht gebracht.

Puzzel en win
Ook dit jaar verloten we een PE-cheque ter waarde van € 500. Wil je kans maken? Ontdek het verborgen puzzelwoord op de informatiemarkt. Doe mee door het daarvoor bestemde formulier bij de NIRPA-stand in te leveren. Wie weet win je de cheque die je kunt gebruiken om jouw vakkennis verder uit te breiden!

Na afloop van het plenaire programma kun je genieten van het uitgebreide buffet.

Informatie over het programma, sprekers en het aanmelden vind je via de tabs bovenaan deze pagina. 

Gezien de jaarlijkse grote belangstelling voor het NIRPA Congres verwachten wij ook dit jaar weer veel aanmeldingen. Er is een maximaal aantal tickets beschikbaar. De congresdeelname wordt op aanmelddatum verwerkt.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om je zo snel mogelijk aan te melden. Wanneer het congres uitverkocht is, wordt je aanmelding op de wachtlijst geplaatst.


Wij verheugen ons er op je weer te kunnen verwelkomen! Graag tot ziens op 13 september!

Informatiemarkt:

Heb je interesse om met jouw organisatie deel te nemen aan de informatiemarkt? Neem dan contact op via info@nirpa.nl

NIRPA hanteert een toelatingsbeleid voor standhouders. Organisaties die aan het NIRPA gelieerd zijn, krijgen als eerste de optie om deel te nemen aan de informatiemarkt. Het aantal standplaatsen is beperkt.
NIRPA behoudt zich het recht voor aanvragen van overige organisaties voor deelname aan de informatiemarkt op individuele basis te beoordelen en op grond daarvan te honoreren of af te wijzen.

Deelnemers informatiemarkt:

2Xplain_logo_FC_CMYK    BCS Logo-met-pay-off tbv infomarkt   Endorsed-logo_Visma-company-Red-1  Exact_software_HR_en_Salaris  

Huisstijlhandboek-Associatie-juni-2019-DEF   Logo_Centric_L_FC    Logo-Salarisjobs-rood   Logo-Bureau-Sterk_cmyk

Incomme-logo-2022Logo-VNSa-met-ondertitels      MVP_Logo_Alternatief_RGB_1000px-breed_150ppi        SRA_logo_paars-002

Logo_Salarisnet_large  PHOCUS-logo-GROOT5000x2500-pxl-  rendement-co-staand Scab_Loon

Visma Nmbrs - product-logo-blue  Logo-GearSoft   logo-loket-normaal    Logo-Salaris-Vanmorgen-DEF

logo paww  Manager Up-to-date-logo1      FSA logo 2022-02    Bureau Financieel Toezicht (BFT) 

    NIRPA logo tagline_fc

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticketprijs is exclusief BTW.

Gezien de jaarlijkse grote belangstelling voor het NIRPA Congres verwachten wij ook dit jaar weer veel aanmeldingen. Er is een maximaal aantal tickets beschikbaar. De congresdeelname wordt op aanmelddatum verwerkt.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om je zo snel mogelijk aan te melden. Wanneer het congres uitverkocht is, wordt je aanmelding op de wachtlijst geplaatst.

Er is een gelimiteerd aantal toegangskaarten beschikbaar voor personen zonder NIRPA registratie. 

Annuleringsvoorwaarden

  • Annuleren door de deelnemer is tot en met 15 augustus 2022 kosteloos, volledige restitutie van de inschrijvingskosten.
  • Bij annulering door de deelnemer vanaf 16 augustus tot en met 29 augustus 2022 wordt 50% van de inschrijvingskosten doorbelast.
  • Bij annulering door de deelnemer na 29 augustus is restitutie van de inschrijvingskosten niet meer mogelijk.

Het NIRPA volgt te allen tijde de maatregelen van het RIVM.*

*Mocht er vanwege RIVM richtlijnen geen fysiek congres kunnen worden georganiseerd dan kan NIRPA besluiten een online alternatief aan te bieden. Deelnemers krijgen altijd de optie/keuze om hier wel of niet gebruik van te maken. Als deze situatie zich voordoet kan tot 1 week voor de online bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd.