Header_websitepagina_nirpa-bcs

NIRPA Congres 2022: hét congres voor de Payroll Professional!

Over de sprekers

 1. De Speld

  De Speld

  Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Met De Speld LIVE komt een ontregelende sensatie naar Utrecht. We ontvangen berichten uit de buitenwereld, presenteren de nieuwste onderzoeksresultaten en doen iets met kwark. De Speld LIVE is speciaal voor NIRPA one-size-fits-all gemaakt. Credits foto: Leonard Walpot
 2. Francois van Langevelde

  Francois van Langevelde

  François van Langevelde RPP houdt zich als HR-directeur dagelijks bezig met zeer uiteenlopende HR-vraagstukken. Van ‘gewoon een goede bruto-netto berekening’ tot strategisch HRM-beleid. De link naar het salarisvakgebied is hierbij altijd aanwezig.
 3. Gabriëlle van de Ven

  Gabriëlle van de Ven

  Gabriëlle van de Ven is landelijk vaktechnisch coördinator premieheffing bij de Belastingdienst. Zij is verantwoordelijk voor eenheid van beleid en uitvoering op het terrein van de premieheffing volksverzekeringen, de werknemersverzekeringen en de Zorgverzekeringswet. Zij is namens de Belastingdienst betrokken bij het Besluit IKV.
 4. Ivon van der Linden

  Ivon van der Linden

  Ivon van der Linden is voorzitter van de Kennisgroep Loonheffing Algemeen bij de Belastingdienst. Zij beantwoordt dagelijks lastige vaktechnische vragen van collega’s en werkt o.a. mee aan het Handboek Loonheffingen en het platform Forum Salaris. Daardoor weet Ivon welke onderwerpen leven bij de payroll professional. In haar leven vóór de Belastingdienst was zij als specialist loonheffingen werkzaam bij Deloitte, EY en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Hier heeft ze geleerd om fiscale problemen op te lossen en kansen te benutten. Met behulp van haar fiscale kennis en ervaring gaat zij aangeven waar u in de praktijk van de salarisverwerking op moet letten als werknemers thuiswerken en/of reizen voor hun werkgever.
 5. Jo Weerts

  Jo Weerts

  Jo Weerts is directeur van JWinfotainment en verzorgt diverse (incompany) cursussen en presentaties over sociale zekerheid arbeidsrecht, arbodienstverlening en privacywetgeving (AVG) in Nederland. Tevens verzorgt hij trainingen en workshops netwerken en zakelijk flirten.
 6. Kim Coppes

  Kim Coppes

  Kim is (al jaren veelgevraagd) dagvoorzitter, debatleider, interviewer, online talkshow-host en trainer. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar. Ook initieerde en geeft zij de training Leren Modereren, met de internationale versie the Art of Moderation tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider.
 7. Laurens Knape

  Laurens Knape

  Laurens Knape is landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst. Hij is verantwoordelijk voor eenheid van beleid en uitvoering op het terrein van de loonheffingen. Hij is namens de Belastingdienst betrokken bij het Besluit IKV.
 8. Miriam Berendes-Currey

  Miriam Berendes-Currey

  Ruim 10 jaar heeft Miriam op dagelijkse basis de salarisadministratie verzorgd voor verschillende organisaties, aangevuld met werkzaamheden op het gebied van HR, personeelsadministratie en procesoptimalisering. Hierbij lag de focus met name op de tewerkstelling van internationale arbeidskrachten. Door het vervullen van verschillende rollen binnen meerdere organisaties werd haar al snel duidelijk dat er bij salarisadministrateurs nog veel onbekend is over de voorwaarden die verbonden zijn aan de tewerkstelling van deze groep werknemers. In juni 2020 heeft zij hierom besloten bij Maes Law in dienst te treden – een advocatenkantoor gespecialiseerd in zowel arbeidsrecht als migratierecht – om zo een brug te kunnen slaan tussen de verschillende vakgebieden.
 9. Nico Rienks

  Nico Rienks

  Nico Rienks, tweevoudig Olympisch roeikampioen en oprichter van de eerste gecertificeerde Arbodienst in Nederland, kijkt vanuit zijn achtergrond als bewegingswetenschapper altijd met een kritische blik naar verzuim en vitaliteit.
 10. Willemijn Boskma

  Willemijn Boskma

  Willemijn Boskma is co-auteur van het boek: Agile HR (2017). Ze heeft een aantal jaren als agile coach en organisatie adviseur gewerkt en is momenteel directeur HR bij een data consultancy in Utrecht. Als expert in agile HR creëert zij energierijke werkomgevingen. Bovendien heeft zij vanuit haar werkzaamheden in HR veel ervaring en betrokkenheid met payroll. Als spreker schetst Willemijn geen theoretische vergezichten, maar gebruikt ze haar ervaringen om het thema bij de deelnemers te laten leven. Gedreven door nieuwsgierigheid wijkt ze graag van gebaande paden af.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Regulier € 125,00
Zonder NIRPA registratie € 450,00

Ticketprijs is exclusief BTW.

Gezien de jaarlijkse grote belangstelling voor het NIRPA Congres verwachten wij ook dit jaar weer veel aanmeldingen. Er is een maximaal aantal tickets beschikbaar. De congresdeelname wordt op aanmelddatum verwerkt.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij je om je zo snel mogelijk aan te melden. Wanneer het congres uitverkocht is, wordt je aanmelding op de wachtlijst geplaatst.

Er is een gelimiteerd aantal toegangskaarten beschikbaar voor personen zonder NIRPA registratie. 

Annuleringsvoorwaarden

 • Annuleren door de deelnemer is tot en met 15 augustus 2022 kosteloos, volledige restitutie van de inschrijvingskosten.
 • Bij annulering door de deelnemer vanaf 16 augustus tot en met 29 augustus 2022 wordt 50% van de inschrijvingskosten doorbelast.
 • Bij annulering door de deelnemer na 29 augustus is restitutie van de inschrijvingskosten niet meer mogelijk.

Het NIRPA volgt te allen tijde de maatregelen van het RIVM.*

*Mocht er vanwege RIVM richtlijnen geen fysiek congres kunnen worden georganiseerd dan kan NIRPA besluiten een online alternatief aan te bieden. Deelnemers krijgen altijd de optie/keuze om hier wel of niet gebruik van te maken. Als deze situatie zich voordoet kan tot 1 week voor de online bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd.