NIRPA Payroll Praat! 2022

Programma van NIRPA Payroll Praat! 2022

Op dinsdag 10 mei:
14:15 - 15:00 Start rondleidingen Muntgebouw (op aanmelding en indien van toepassing)
15:00 - 15:30 Ontvangst met koffie en thee
15:30 - 16:30 Wat is Ikigai….En hoe pas je dit toe in je leven en loopbaan? Door Jolanda van der Steen, Cynthia Noordoven
16:30 - 16:45 Publicatie NIRPA Congresprogramma
16:45 - 18:30 Netwerken met hapje en drankje
 1. Van 14:15 tot 15:00

  Start rondleidingen Muntgebouw (op aanmelding en indien van toepassing)

  Een unieke rondleiding door het monumentale gebouw waar geld geslagen wordt.

  Tijdens de rondleiding krijgt u een one-of-a-kind rondleiding bij de Koninklijke Nederlandse Munt (KNM), de enige plek in de Benelux waar onze euro’s worden gemaakt. Zie wat er normaal gesproken achter gesloten deuren gebeurt: van de authentieke Muntmeesterkamer tot de modelleurs, de imposante muntpers en meer. Tijdens een de rondleiding komt u te weten hoe een munt wordt gemaakt en leert u over de bijzondere geschiedenis van het historische pand waarin de KNM al sinds 1911 is gehuisvest.

  Let op: er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de rondleiding, vol is vol.

 2. Van 15:30 tot 16:30

  Wat is Ikigai….En hoe pas je dit toe in je leven en loopbaan?

  Door Jolanda van der Steen, Cynthia Noordoven

  Ikigai is een Japans woord en letterlijk betekent het: Iki (leven) Gai (waarde). Er zijn een aantal Blue zones op de wereld waar de meeste 100+ jarigen wonen, waar de inwoners gemiddeld ouder zijn dan elders in de wereld.  Eén hiervan is een eiland in Japan, Okinawa. Na onderzoek is gebleken dat de hoogbejaarden deze leeftijd bereiken om meerdere redenen, waaronder: de levensstijl, maar bovenal omdat ze blijven werken. Doen waar ze van houden en wat ze goed kunnen, waar ze hun geld mee verdienen en waar de wereld op zit te wachten.

  Organisaties en omgevingen zijn voortdurend aan verandering onderhevig; de afgelopen 2 jaar hebben we dit aan den lijve ondervonden en wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid is een groot goed in een tijd waarin we langer leven en (hybride)werken. In een tijd waarin verandering de constante is, is het goed als professional te weten wat je talenten zijn, wat je passie is, wat de markt vraagt en waar jij als professional extra waarde kunt toevoegen.

  Tijdens de interactieve presentatie: ‘Wat is Ikigai…En hoe pas je dit toe in je leven en loopbaan als salarisprofessional?’, zullen Cynthia en Jolanda van JECKX je op een interactieve manier je kennis laten maken met het begrip ‘Ikigai’, maar bovenal wat je hier mee kunt voor een gelukkiger en succesvoller leven en loopbaan.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-geregistreerd met rondleiding € 100,00
Niet-geregistreerd zonder rondleiding € 100,00

Ben je NIRPA geregistreerd?
Dan betaal je slechts € 20!

Om je als NIRPA geregistreerde professional te kunnen aanmelden voor dit gereduceerde tarief log je eerst in bij je Mijn NIRPA account. Vanuit je account kun je je aanmelden voor Payroll Praat! met of zonder een rondleiding.

Ticketprijzen zijn exclusief BTW.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 3 mei 2022. Daarna volgt geen restitutie meer.